Om Oss

 

"Dreams on wheels" er en kameratgjeng som har bred interesse for gamle kjøretøy. Ved siden av dette så er også musikk fra 50-60 tallet noe som fenger oss. Vi er derfor med rundt og ser og hører på det meste som rører seg av aktiviteter rundt våre interesser. (Se terminliste)
Vårt eget treff: Biltreff Classic har etterhvert fått et rykte på seg som et koselig og ikke for stort treff. Vi vil gjerne holde det på dette planet også videre.

Bilene våre er for det meste av Amerikansk opprinnelse, men noen av oss kjører også Tyske og også Svenske veteraner. Noen av oss samler også på jukebokser, gamle radioer og andre ting som hørte med på 50 og 60 tallet.
Vi er ingen klubb som ønsker å vokse, så det er dermed ikke mulighet til å melde seg inn hos oss. Vi håper dere liker våre hjemmesider, og at dette gir mersmak til å komme på våre årlige treff. Vi tar imot innspill for å gjøre våre treff bedre, likeså tips om våre hjemmesider.

Om du synes dette er en ok hjemmeside, anbefal den gjerne til andre. Vi har en rekke samarbeidspartenere. Gå gjerne også inn på deres hjemmesider. Blant disse kan nevnes: "Meguiars" bilpleiemidler, Pony-Parts, Rock and Roll West, "Ferrita" eksosanlegg, Jørgenrud Bil og deler. Du finner dem alle under våre linker.

På vegne av."Dreams on wheels".
Jon Einar Aandal

 

 

Powered by:
.