Veterankjøretøytreff

 

Da er årets Veterankjøretøytreff-arrangement på Høytorp fort over og en får tid til ettertanke på hvor velkomment et slik arrangement var, og om en skulle hode ut denne regntruende dag eller reise hjem, det virket jo som om været skulle avgjøre det hele og truet med å veltearrangementet. Men dette Veterankjøretøytreffet, treffet for alle kjøretøy 30 år og eldre, fra 2 hjul og oppover, 20. juni 2004 på Høytorp fort, Mysen foreløp seg tross et dårlig vær bra!

Det regnet voldsomt. Men ca halv tolv sluttet regnet og samtidig hadde vi også fått inn 10 biler. Men så snart regnet hadde gitt seg kom det et rush med biler. Totalt 32 kjøretøyer på treffet. 2 Motorsykler og resten biler. Militær-biler/motorsykkel og sivile som buss.

Omvisningen som var innlagt i veterankjøretøytreff-programmet i fortets historie og etablissement klokken 12 var vellykket med mange besøkende, og selve festningens historie gjorde dette spennende for gjestene og ikke minst for undertegnede som hadde en guidetur innlagt i arrangementet. Omvisningen var vellykket da ny omvisning måtte foretas kl 14.00.

Ved premieutdelingen hadde vi 5 premier. Det var særlig morsomme premier også. 2 motorsykler, 2 personbiler og en traktor. Dette var folkets pris, og juryens pris.

Mvh

Dagfinn Knutsen

.

 

 

 
 
 
           
Sponsorer:          
       
Powered by:
.