Tyrigrava Classic # 3

 

 

Det var duket for et nytt Tyrigrava Classic 27 mai 06. Dette er det tredje treffet i rekken.
Etter flere uker med regn så var det en utrolig lettelse for oss som arrangører da dagen startet med strålende sol, blå himmel og dermed også store forhåpninger. Dette lovet bra !!
Etter intens jobbing til langt på natt, med skilting til treffet så var det en hard start da treffet skulle åpne kl 10:00, og det allerede var et tjuetalls biler på plass allerede før kvart på ti.
Biler rullet inn, Svensk Cadillac-club kom også cruisende ca kl 10:15, de var på vei til Oscarsborg i Drøbak, mens nye biler rullet inn på Tyrigravas etterhvert så oppfylte plass.

Her var biler i alle valører og farger. Mange av bilene hadde vi sett før, men også noen nye dukket opp. Problemet med å få plass til alle bilene dukket også opp. Selv om man på forhånd hadde planlagt "stabling" av biler, så ble alle også "planlagte" plasser fyllt opp. Til slutt måtte vi bare sette bilene i "kjøregatene" mellom bilrekkene. Plassen var praktisk talt stapp full.
Da den siste bilen var innregistrert så telte man 178 biler, etter dette så var det også sluppet inn 8-10 biler, så i realiteten var det i underkant av 200 biler tilstede på denne strålende dagen.
De fremmøtte nøt også godt av Tyrigravas alltid gode mat. Vi takker Petter`n og Gerd og deres stab for nok en fin dag på "Grava".
Treffet ble avsluttet med premieutdeling fra kl 15:00. Vinnerne ble kåret ved at bileiere og publikum stemte frem sine favoritter, det var 3 premier til bilene, og 3 premier til MC. I tillegg ble også Tyrigravas pokal delt ut til deres favoritter på h.h.v bil og motorsykkel. Stor takk til Monty Karland som bidro til juryens avgjørelse vedr Tyrigravas pokaler.

Kl 15:45 så var det duket for starten på en kjempecruising til Kambo utenfor Moss, totalt deltok 89 biler på denne, målet for cruisingen var ACOC`s og The Wild Bunsch sitt arrangement: Cars and Rock`n Roll. Flere av treffdeltakerne storkoste seg med skikkelig rockemusikk og hyggelige venner fra Mosseklubben til langt ut i de små timer. Dette håper vi at vi kan gjennta. Dette var en opplevelse som flere ytret ønske om for videre oppfølging. Vi takker våre venner i Moss for en kjempekveld.

Det blir noen endringer vedr klasseinndelingene til høstens treff, etter gårsdagens treff så synes vi det er nødvendig å gjøre disse endringene, treffet har blitt så stort at dette naturlig tvinger seg fram:

Og de nye klassene blir etter planen som følger:
Customklasse Bil, 1 og 2 premie
Hot-Rod klasse, 1 og 2 premie
Biler opp til 1939 modell, (ikke Hot-rods eller Custom)1og 2 premie
Biler fra 1940-1954, 1 og 2 premie
Biler fra 1955-1959, 1 og 2 premie
Biler fra 1960-1969, 1 og 2 premie
Biler fra 1970- 1 og 2 premie
MC-klassen 1 og 2 premie

Til slutt så vil jeg takke alle som kom på treffet vårt, både eiere av kjøretøy, publikum og
passasjerer, dere er alle velkommen igjen, og vårt høsttreff er planlagt arrangert lørdag 2 september 06. Følg med på våre hjemmesider.
En annen ting som også skal nevnes er en "navne-endring" på klubben. Eller rettere sagt et tillegg til vårt nåværende navn, ingen "big-deal" men allikevel greit å si fra.. Klubbens navn er nå:
"Veterankameratene-Dreams on wheels".

Med hilsen fra arrangørstaben.
Jon Einar Aandal
Veterankameratene-Dreams on wheels.

Se bildene i fra treffet

 

           
Sponsorer:          
       
Powered by:
.