Biltreff Classic #7

Vi skriver 24 mai og vårt årlige treff står for tur. Vi ser tette skyer på himmelen, og bakken er våt etter nattens regn. Kl er 06:30 og vi gjør oss klar til siste forberedelser til treffet.
I løpet av natten har det vært noen "røvere" og fjernet noen veiviserskilt, men vi har reserveskilt, og disse blir satt opp.
Den første bilen var allerede på plass ca kl 08:30 ca en og en halv time før vi har satt tid for innsjekk. Trond fra Bilextra i Moss stilte opp med Meguiars-stand, takk til Trond og Meguiars for flotte premier nok en gang.

Vel, været holdt seg tålig bra noen timer før regnet innhentet oss, og med regn så er det alltid slik at folk holder seg hjemme desverre. Men en sterk kjerne av de 100 faste stilte allikevel opp !! Men det var allikevel ikke noe å si på stemningen til de fremmøtte, vi passerte 100 biler, og kafeen vår i klubbhuset var fullt fra vaffel-lukte begynte å sive ut tidlige på dagen for å lokke sultne og frosne deltakere inn. Pølser-vaffel-kaffe og brus gikk unna, og jentene på kjøkkenet stod på så det holdt. Tusen takk til dere ;-)

Vi hadde stands fra Meguiars, Linedanseklubben, og noen som solgte bildeler, bilmodeller, mm i tillegg til Flaming Star som er Norges offisielle fan-klubb.

Wild Horse linedance klubb fra Kråkstad i Ski stilte opp med 2 runder av sitt program, stor takk til dem også. Treffet ble avsluttet med premieutdeling, og vi hadde hovedpremievinneren fra Uddevalla i Sverige.
Elisabeth og Ronny Bjørk gikk til tops med sin 1958 Cadillac Convertible, en flott bil som så absolutt fortjente denne utmerkelsen. Vi hadde premier i åtte klasser samt årets ildsjelpris som gikk til Yngve Abelsen fra Moss, og årets klubb ble ASCA Amcarklubben fra Askim.
Vi fikk bare positive tilbakemeldinger på at vi hadde flyttet treffet vårt fra Tyrigrava til Ski idrettspark, vi hadde mye mer å tilby av plass til deltakerne og også nok parkeringsplass til våre besøkende publikummere. Og maten som ble servert var også på full høyde med det som blir servert rundt på Norske veikroer.
Vi gratulerer vinnerne, og vi takker de som stilte opp for oss, og sist med ikke minst takker vi alle som kom av deltakere og publikum. Dette var meget bra. Vi ønsker dere alle velkommen igjen til neste år.

 

 
           
Sponsorer:          
       
Powered by:
.